report - 2. JEDNODENNÍ KEMP GAI 2018 - HAVLÍČKŮV BROD



2. speciální jednodenní kemp GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL pro brankáře v sezóně 2018/19 se uskutečnil úspěšně v Havlíčkově Brodě v září 2018. Na brankáře zde čekal opět zajímavý výukový program, který navazuje na metodiku minulých jednodenních kempů z předešlých sezón. Na tomto jednodenním kempu brankáři absolvovovali dva speciální tréninky na ledě, dále také dvě tréninkové jednotky mimo led a přednášku o výstroji. 



Navíc jsme pro účastníky kempu připravili prezentaci speciálních produktů GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL, více o těchto produktech se můžete dozvědět ZDE. Pro rodiče a brankáře byl jako obvykle na každém kempu připraven prodejní stánek s produkty GAI výhradně pro naše členy a nechybělo také nové zboží. 




Trenérské obsazení v Havlíčkově Brodě bylo ve složení Dalimil Svoboda, Štefan Žigárdy, Tomáš Kulich, Jiří Adam a Martin Pavlíček. Všichni trenéři, organizační pracovníci, ale i samotní brankáři odvedli skvělou práci, za což by jsme jim chtěli moc poděkovat a již se těšíme s Vámi na setkání při dalších akcích GOALIE ACADEMY INTERNATIONAL.




Na této akci jsme měli mezinárodní zastoupení, na kemp přijeli se přiučit brankářskému řemeslu brankáři nejen z Čech, ale také ze sousedního Slovenska. Další nejbližší kemp GAI pro Vás připravujeme na měsíc říjen 2018, jakmile budeme vědět přesný termín, budeme Vás informovat.




Více fotek si můžete prohlédnout na našem facebooku GAI.



Galerie: